Bărbat trimis la expertiză psihiatrică după un control în trafic la Câmpulung Moldovenesc. El conducea având permisul reținut și a refuzat testarea pentru alcoolemie


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au depistat în traficul din municipiul un bărbat care conducea o mașină deși are permisul reținut și era vizibil băut. Pe lângă asta, el a fost trimis la expertiză psihiatrică.

Șoferul (32 ani) din Cluj a fost oprit miercuri dimineață, 7 iulie, în timp ce conducea haotic un autoturism Dacia pe Calea Bucovinei.

Bărbatul era vizibil băut, însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Totodată, în cadrul verificările polițiștii au constat că bărbatul deține permis, însă acesta a fost reținut pentru o altă abatere.

Drept urmare, el este cercetat penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De menționat că bărbatul nu a fost reținut pentru că prezenta probleme de nivel psihic și urmează a fi evaluat de către psihiatri.


Intră acum și în grupul de