Un șofer băut din Brodina a scăpat doar cu o contuzie după ce a intrat în plină viteză într-un parapet din beton, iar apoi în peretele unui garaj, rămânând încarcerat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (46 ani) din Brodina a scăpat ca prin urechea acului după ce a fost implicat într-un accident rutier pe raza satului Falcău.

Cercetările au stabilit că marți seara, 6 iulie, el conducea un autoturism Audi pe un drum comunal din localitatea menționată. La un moment dat, din cauza vitezei prea mari, șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat în coliziune cu un parapet de beton, după care a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și intrat frontal în peretele unui garaj.

Foto simbol

Bărbatul a rămas încarcerat, fiind extras de pompierii militari. El a fost transportat la Spitalul din Rădăuți, având un prim diagnostic de „contuzionat ușor prin accident rutier, halenă alcoolică”, în timp ce autoturismul a suferit avarii serioase.

De menționat că bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.

El este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Intră acum și în grupul de