Urmărire în trafic de aproape un kilometru în comuna Arbore, după moped condus de un sucevean băut și fără permis. Bărbatul a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (45 ani) din Botoșana a încercat să fugă în trafic de polițiști. Miercuri seara, 7 iulie, el conducea un moped pe DN 2K de pe raza comunei Arbore când polițiștii au încercat să-l oprească pentru un control de rutină.

Bărbatul nu s-a conformat, fiind urmărit aproape 1 kilometru și ulterior blocat.

Foto simbol

Astfel, polițiștii au constat că mopedistul nu are permis de conducere și era băut – 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, astăzi dimineața, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Tot miercuri, un alt mopedist fără permis a fost prins în timp ce conducea un moped neînmatriculat. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Forăști. El este cercetat penal pentru trei infracțiuni.

Aproximativ concomitent cu cazul precedent, la Fălticeni a fost identificat în trafic un motociclist de 20 ani, care de asemenea era băut și fără permis. Tânărul avea 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.


Intră acum și în grupul de