Fălticeni: Polițiștii au reținut un tânăr de 23 ani suspectat de șase furturi din mașini


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Fălticeni au reținut un tânăr de 23 ani, din comuna Boroaia, care este suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Până a fi reținut în data de 8 iulie, tânărul ar fi comis șase infracțiuni în perioada 19 iunie – 7 iulie. Astfel, el este cercetat pentru  furt calificat în formă continuată.

Cel mai recent caz s-a produs în noaptea de 7 spre 8 iulie. Tânărul a spart o mașină parcată de strada Maior Ioan din Fălticeni, de unde a sustras un radio casetofon și o tabletă, în valoarea totală de 1000 lei. Cu puțin timp înaintea reținerii, el a reușit să vândă casetofonul.

În perioada nopții precedente, respectiv 6/7 iulie, tânărul a pătruns într-o altă mașină, un Ford Focul parcat pe strada Crișan, care a fost lăsată neasigurată. El nu a reușit să sustragă niciun bun din moment ce a fost surprins de proprietara. În aceeași noapte, tânărul a spart un Seat lăsat neasigurat în fața unei locuințe.

În noaptea de 5/6 iulie, tânărul de asemenea a pătruns într-o mașină lăsată neasigurată, respectiv Audi. El a furat un telefon mobil, portofelul proprietarei și mai multe scule.

În prima noapte din luna iulie, tânărul a pătruns într-un Volkswagen de lăsat pentru ceva timp neasigurat pe strada 2 Grăniceri. Tot ce a reușit să sustragă tânărul e un dispozitiv de navigație și pliculețe cu tabac.

Alte două cazuri s-au produs în nopțile de 19/20 iunie și 20/21 iunie, fiind sustrase mai multe bunuri. Astfel, dintr-un Volkswagen lăsat neasigurat în fața unui bloc de pe strada 13 Decembrie, tânărul a furat mai multe scule și suma de bani, cauzând un prejudiciu total de circa 2000 lei.

Până la asta, tânărul a scos dintr-un Peugeot parcat în dreptul Colegiului Agricol „Vasile Lovinescu” o cameră foto, un telefon mobil, un briceag ș.a. Prejudiciul a fost estimat la 500 lei. Spre deosebire de celelalte cazuri, de această dată tânărul a pătruns în mașină dislocând geamul unei portiere.


Intră acum și în grupul de