Nepăstrarea distanței în mers – cauza accidentului din Suceava, cu trei mașini implicate. Șoferul rănit conducea regulamentar


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită în urma unui accident cu trei mașini implicate ce a avut loc vineri, 9 iulie, în municipiul Suceava.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că impactul s-a produs în jurul orei 08:30. Astfel, un bărbat (37 ani) din Ipotești conducea un Opel Astra pe strada Mitropoliei, pe banda nr. 1 a sensului de deplasare str. Parcului spre str. Ana Ipătescu.

Foto: ISU Suceava

Ajungând în zona hotelului „Balada”, șoferul nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autovehiculul care îl preceda și a provocat o coliziune față-spate cu autoturismul marca Opel Corsa, condus de un alt bărbat (34 ani) din Ipotești, vehiculul fiind proiectat în autoturismul care circula din sens opus, marca Skoda, condus tot de un bărbat din Ipotești (52 ani).

Singura persoană rănită este șoferul celei de a doua mașini.

De menționat că, cei trei conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Șoferul vinovat de accident este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de