O tânără din Vama s-a electrocutat și a rămas cu mâna încleștată pe robinetul montat pe peretele unei anexe din gospodărie


Intră acum și în grupul de

O tânără din comuna Vama s-a elctrocutat când a acționat robinetul unei chiuvete dintr-o anexă a gospdăriei situația fiind cauzată de o defecțiune a pompei centralei locuinței.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o tânăr de 25 de ani din Vama se afla sâmbătă după amiaza în curtea locuinței sale unde făcea diverse activități gospodărești.

Fiind udă pe mâini ea a pus mâna pe robinetul de la chiuveta montată pe peretele unei anexe, iar în momentul în care a dorit să dea drumul la apă, a rămas cu mâna încleștată pe robinet, căzând în genunchi fără reacție.

Aflat în zonă, un electrician de meserie, a conștientizat faptul că este posibil ca nepoata sa să se fi curentat și i-a acordat de urgență primul ajutor până la sosirea echipajului de pe ambulanță.

Ulterior ambulanța a condus-o pe tânără la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, în stare conștientă, fiind acuzate dureri la nivelul inimii.

În urma efectuării cercetării la fața locului, în prezența unui electrician, s-a stabilit ca loc al defecțiunii pompa din centrala locuinței, aflată la o distanță de aproximativ 4 metri de locul evenimentului.

În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de