Poliția a deschis dosar penal după ce o autoutilitară a intrat într-o casă la Dorna Candrenilor. Inițial șoferul vinovat a fost sancționat cu amendă


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat că a fost deschis un dosar penal în cazul accidentului de duminică de la Dorna Candrenilor după ce o autoutilitară a intrat într-o casă din comuna Dorna Candrenilor.

Astfel, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată luni de Spitalul Municipal Vatra Dornei că la Compartimentil de Primiri Urgențe s-a prezentat un tânăr de 21 de ani din comuna Slobozia Bradului din  județul Vrancea, pentru îngrijiri medicale, ca urmare a unui accident rutier, fiindu-i stabilit următorul diagnostic: traumatism coapsă dreaptă, accidentat ușor, declarativ accident rutier.       

Potrivit cercetărilor, tânărul din județul Vrancea a condus, duminică, în jurul orei 12:05 o autoutilitară  Iveco pe DN 17 în comuna Dorna Candrenilor din direcția Dorna Candrenilor către Vatra Dornei, iar pentru că avea alte preocupări în timpul condusului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit prin dreapta partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul și imobilul unui bărbat din comuna Dorna Candrenilor.

După producerea accidentului șoferul a declarat că nu a suferit leziuni corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluționat de lucrători din cadrul SPR 15 Vatra Dornei, ca accident soldat cu pagube materiale, acesta fiind sancționat contravențional. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de vătămare corporală din culpă


Intră acum și în grupul de