Acasă Social Sucevean reținut după ce a accidentat un biciclist la Boroaia. Șoferul conducea...

Sucevean reținut după ce a accidentat un biciclist la Boroaia. Șoferul conducea cu viteză mare, având peste 3 g/l alcool pur în sânge


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reținut pentru 24 de ore după ce a acroșat un biciclist pe raza localității Boroaia. Polițiștii au constat că șoferul conducea mașina fiind băut de-a binelea.

Accidentul s-a produs în data de 12 iulie, iar șoferul a fost reținut marți, 13 iulie, după ce a fost stabilită cu exactitate alcoolemia.



Astfel, marți, bărbatul conducea un Opel pe DN 15C, pe raza localității Boroaia. Primele cercetări arată că, din cauza vitezei prea mari, șoferul a pierdut controlul mașinii în intersecția cu un drum județean, după care a derapat și a lovit cu partea laterală dreapta o bicicletă condusă de un localnic de 63 ani. 

Biciclistul a ajuns la spital cu o contuzie la șoldul drept.

La rândul său, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la Spitalul municipal Fălticeni a fost stabilită alcoolemia exactă: 3,10 g/l alcool pur în sânge.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version