Arest preventiv pentru bărbatul din Breaza care, înarmat cu o macetă, a provocat mai multe distrugeri în comună și a amenințat cu moartea un polițist


Intră acum și în grupul de

Prim procuror Cristina Ionela Bîrlescu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a informat luni, 19 iulie, că Petrică B. (42 ani) din Breaza a fost arestat preventiv după ce sâmbătă, fiind băut, a provocat mai multe distrugeri în comună. Mai mult decât atât, el a amenințat cu moartea un polițist, motiv pentru care este cercetat penal pentru ultraj.

Potrivit procurorului, pe lângă ultraj, bărbatul mai este cercetat pentru distrugere.

Imagine ilustrativă

Reamintim că, sâmbătă, 17 iulie, fiind băut și înarmat cu o macetă, bărbatul a pătruns în incinta unui magazin mixt și fără nici un motiv întemeiat a răsturnat mai multe mese, scaune și umbrelele de pe terasa amenajată în fața societății, după care a distrus un țăruș de susținere a unei umbrele.

El a mers apoi la un alt magazin mixt unde a amenințat-o pe gestionară. Apoi bărbatul a ajuns în zona cătunului Pârâul Gropii unde a lovit o poartă de acces.

În această zonă bărbatul a fost găsit de polițiști, fiind încătușat și condus la sediul Postului de Poliție Breaza.

Procurorul a precizat că în timpul reținerii, bărbatul a adresat amenințări cu moartea agentului de poliţie S.I.M. care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, creându-i o stare de temere.

Cu toate acestea, el a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, duminică, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a acceptat propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv pe bărbat pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de