Amenzi de aproape 180.000 lei și 50 permise reținute într-o acțiune de weekend pentru combaterea excesului de viteză în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, tradițional, IPJ Suceava a organizat o acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc cu exces de viteză.

Astfel, în perioada 17-18 iulie, polițiștii au aplicat în total 388 de amenzi în valoare de 176.305 lei.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză – 168. Alte 20 de amenzi vor fi plătite de șoferii care nu au folosit centura de siguranță, iar 12 – de cei care au efectuat depășiri neregulamentare. Celelalte amenzi au fost aplicate pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare, iar 50 de șoferi au rămas fără permise. Dintre aceștia, 33 au depășit viteza legală, iar 12 care au efectuat depășiri neregulamentare. Un alt șofer a fost prins băut la volan.

În cadrul acțiunii a fost constate șase infracțiuni: 3 conducerea fără permis, 2 punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și 1 părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Intră acum și în grupul de