Ostra: Întors de la beție, un bărbat de 42 ani și-a agresat părinții septuagenari pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită de mama


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 ani, Mugurel C., este cercetat penal pentru agresarea părinților săi, ambii septuagenari. Incidentul a avut loc marți, 20 iulie, în comuna Ostra.

Bărbatul locuiește în aceeași curte cu părinții săi. Astfel, în jurul orei 19:00, el a revenit acasă după ce a consumat băuturi alcoolice în localurile din sat.

În aceste condiții, din cauza faptului că nu i-a plăcut mâncarea gătită de mama sa, bărbatul a jignit-o și l-a lovit cu pumnii în față pe tatăl său, un bărbat de 75 ani.

Incidentul a fost anunțat la 112 de către o rudă, care a precizat că bărbatul nu este căsătorit și consumă în mod frecvent băuturi alcoolice.

Astfel, polițiștii emis un ordin de protecție provizoriu, valabil cinci zile, prin care agresorului i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri față de părinții săi. Pe lângă asta, bărbatul de 42 ani este cercetat penal pentru violența în familie.


Intră acum și în grupul de