Ostra: Întors de la beție, un bărbat de 42 ani și-a agresat părinții septuagenari pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită de mama

Un bărbat de 42 ani, Mugurel C., este cercetat penal pentru agresarea părinților săi, ambii septuagenari. Incidentul a avut loc marți, 20 iulie, în comuna Ostra.

Bărbatul locuiește în aceeași curte cu părinții săi. Astfel, în jurul orei 19:00, el a revenit acasă după ce a consumat băuturi alcoolice în localurile din sat.

În aceste condiții, din cauza faptului că nu i-a plăcut mâncarea gătită de mama sa, bărbatul a jignit-o și l-a lovit cu pumnii în față pe tatăl său, un bărbat de 75 ani.

Incidentul a fost anunțat la 112 de către o rudă, care a precizat că bărbatul nu este căsătorit și consumă în mod frecvent băuturi alcoolice.

Astfel, polițiștii emis un ordin de protecție provizoriu, valabil cinci zile, prin care agresorului i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri față de părinții săi. Pe lângă asta, bărbatul de 42 ani este cercetat penal pentru violența în familie.

loading...