Două persoane rănite într-un accident provocat de un șofer care nu a acordat prioritate de trecere la intrare în parcarea unui supermarket din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident ce a avut loc miercuri, 21 iulie, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Concret, în jurul orei 12:00, un localnic (42 ani) conducea autoturismul marca Renault  pe str. Calea Bucovinei, în direcția Suceava – Vatra Dornei.

Ajuns în zona intrării spre parcarea supermarketului Lidl, bărbatul a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, pentru a pătrunde în parcarea supermarketului fără a se asigura corespunzător și fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Volkswagen Passat, condus regulamentar din direcția opusă de către un alt localnic, de 66 ani.

Cele două mașini au intrat în coliziune laterală.

În urma accidentului a fost rănit ușor șoferul vinovat de accident și un pasager din cealaltă mașină. Șoferul nu a rămas internat după primirea îngrijirilor medicale, pe când pasagerul, un bărbat de56 ani, rămâne la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de