Acasă Social Patru profesori suceveni, premiati la un concurs de predare a lectiilor de...

Patru profesori suceveni, premiati la un concurs de predare a lectiilor de economie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şi profesorii participă la concursuri şi se întorc cu premii. Patru cadre didactice din judeţul Suceava au obţinut două premii I, un premiul II şi un premiu III la Concursul „Cele Mai Bune Lecţii de Economie” de la Constanţa, organizat recent de Centrul Român pentru Educaţie Economică, cu sprijinul National Council on Economic Education SUA.

Potrivit şefului IŞJ Suceava, Petru Carcalete, la secţiunea „învăţământ primar”, 3 profesori de la Vatra Dornei au câştigat toate premiile: prof. Daniel Bereholschi, de la Şcoala Nr. 1 a obţinut premiul I pentru lecţia „Resurse de producţie. Prinţul Ţării Dornelor”, Daniela Ciuhlău, de la Şcoala Nr. 4 – premiul II pentru „Adaptarea deciziilor. Negustor pupezi vând, bunuri vreau în schimb”, iar Claudia Dimitriu, de la Şcoala Nr. 2, a câştigat premiul III pentru „Schimbul. Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.



La secţiunea „învăţământ liceal”, prof. Angelica Pîslar, de la Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi, s-a clasat pe locul I cu lecţia de economie „Cum decidem. Introducere şi analiza costurilor- beneficii”.

Concursul se află la a VIII-a ediţie şi se finalizează cu publicarea unui volum cuprinzând lecţiile premiate. „În vederea pregătirii lecţiilor pentru publicare, cadrele didactice au participat la un seminar organizat de către CREE, în care formatori naţionali au acordat îndrumări specifice”, a şeful IŞJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version