Două persoane rănite după ce un tânăr șofer a intrat pe contrasens pe serpentine în Suceava și a lovit un autoturism care circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din comuna Udești este cercetat penal după ce, vineri seara, a provocat un accident rutier cu doi răniți în zona Serpentine din Suceava.

Astfel, potrivit poliției, tânărul de 21 ani a condus un autoturism Mercedes-Benz pe str. Mircea Șeptilici din Suceava, având direcţia de deplasare dinspre str. Cernăuți spre str. Mihail Kogălniceanu, iar într-o curbă la dreapta unde vizibilitatea era mai mică de 50 de metri a pătruns pe sensul opus de circulație încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care separă sensurile de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf care circula regulamentar din sens opus.

Autoturismul Volkswagen Golf era condus de o tânără de 18 ani din Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a șoferului vinovat și a unei tinere de  23 ani, din orașul Gura Humorului, care ocupa locul din dreapta față în autoturismul VW Golf.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de : „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de