Detaliile accidentului de pe DN 17 din zona Zidului Morții: Un șofer a intrat în coliziune față spate cu o autoutilitară care rula în fața sa


Intră acum și în grupul de

Accidentul de sâmbătă după amiaza de pe DN 17 din zona Zidului Morții a fost provocat de un șofer care nu a păstrat distanța față de autovehiculul care rula în fața sa.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, la ora 17.30, un bărbat de  54 de ani domiciliat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, a condus un autoturism Dacia Logan pe DN 17 în afara localității Șcheia, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Șcheia către localitatea Stroiești.

 În momentul în care a ajuns pe un segment de drum în aliniament, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers față de autoutilitara marca Nissan, condusă regulamentar în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 41 ani din Stroiești, a intrat în coliziune față – spate cu aceasta.                  

 În urma impactului a rezultat  vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto.

 Ambii conducători auto implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care la Spitalul Județean Suceava le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de