8 premii I pentru elevii suceveni la Concursul Centrelor de Excelenta, sectiunea informatica


Intră acum și în grupul de

La Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava şi Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, în perioada 28-30 mai 2010, a avut loc Concursul Centrelor de Excelenţă, secţiunea informatică, elevii suceveni obţinând foarte multe premii. Potrivit şefului IŞJ Suceava, Petru Carcalete, concursul s-a adresat elevilor din clasele II-XII. La ediţia din acest an au participat elevi din judeţele Botoşani, Brăila, Iaşi, Mureş, Neamţ şi Suceava.

S-au acordat 1 premiu special, 15 premii I, 8 premii II, 5 premii III şi 18 menţiuni. Dintre acestea, elevii suceveni au luat 1 premiu special, 8 premii I, 4 premii II, 2 premii III şi 14 menţiuni. „Poate vi se par multe premii I obţinute de elevii suceveni, dar acestea s-au dat pe nivele, de la clasa a II- a la clasa a XII-a”, a spus şeful IŞJ Suceava.

Acesta a mai precizat că în aceeaşi perioadă la Călăraşi s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de Matematică pentru clasele V-VI. De acolo, elevul Fechet Ştefan cl. a V-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Suceava, îndrumat de profesoara Marchitan Claudia Georgeta, s-a întors cu Medalia de bronz, iar Creţu Tudor Costel, cl. a VI-a, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.3 Rădăuţi, pregătit de profesoara Popescu Silvia, a obţinut o Menţiune şi Medalia de argint.


Intră acum și în grupul de