ISU Suceava recrutează psihologi voluntari care vor acorda primul ajutor psihologic victimelor dezastrelor și familiilor acestora


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a anunțat astăzi, 24 august, că recrutează psihologi voluntari.

Aceștia vor colabora în cazul producerii unor accidente colective și/sau dezastre prin asigurarea asistenței psihologice, intervenției psihologice primare si acordării primului ajutor psihologic victimelor dezastrelor si familiilor acestora.

„Rugăm psihologii cu drept de liberă practică interesați să trimită un e-mail la adresa [email protected] cu titlul Psiholog voluntar în care să specifice numele si prenumele, specializarea, treapta de specializare și numărul de telefon”, a transmis ISU Suceava.

Psihologilor voluntari li se va asigura suport logistic, coordonare prin ofițerul psiholog la I.S.U. Suceava și pregătire în domeniul acordării primului ajutor psihologic, dacă este cazul.

Mai multe detalii la telefon – 0230524426, 0230524428 sau 0230524431, interior 27011, persoană de contact maior Rusu Constantin.


Intră acum și în grupul de