Detaliile accidentului din Marginea cu doi copii și un bătrân răniți: Un șofer băut bine a ieșit pe contrasens și s-a izbit într-o mașină condusă regulamentar


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a comunicat joi, 26 august, rezultatele primelor cercetări în cazul accidentului de la Marginea, în care au fost răniți doi copii și un bătrân.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 21:10.

Foto ISU Suceava.

Concret, un localnic (38 ani) conducea o mașină pe DN 17A. La un moment dat, el a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat (34 ani) din județul Satu Mare.

După cum a informat ieri ISU Suceava, în urma accidentului la spital au ajuns doi copii și un bătrân de 72 ani, pasager în mașina condusă regulamentar. În total, în accident au fost implicate șase persoane.

Important de precizat că șoferul vinovat de accident, adică bărbatul de 38 ani din Marginea, avea 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, el este cercetat penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de