Sucevean băut și cu permisul suspendat, reținut după ce a comis un accident rutier în localitatea Vama, fiind la volanul unei mașini cu numere false


Intră acum și în grupul de

Plimbarea cu mașina a unui sucevean de 29 ani s-a terminat în arestul IPJ Suceava. Fiind băut și având permisul suspendat, tânărul a comis un accident rutier pe raza localității Vama.

Potrivit IPJ Suceava, impactul s-a produs în data de 26 august, în jurul orelor 01:50. Concret, mașina condusă de tânăr a intrat în coliziune cu gardul unei gospodării, dărâmându-l și intrând în curte.

Șoferul din Frasin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital tânărul a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările au mai arătat că el are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar numărul de înmatriculare al autovehiculul este atribuit altui vehicul.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, iar în urma probatoriului administrat bărbatul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. Suceava”, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de