Un șofer beat a lovit un autoturism pe Calea Unirii in Suceava și apoi a plecat de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 32 de ani este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce a condus beat un autoturism pe Calea Unirii și a lovit un alt autoturism în trafic după care a plecat de la locul incidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în jurul orelor 14.40, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost sesizat despre faptul că pe str. Calea Unirii din Suceava, a aut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați în eveniment se află sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit cercetărilor,  conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe  str. Calea Unirii, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul care a apelat apoi 112, anunțând evenimentul rutier, moment în care celălalt conducător auto a plecat de la fața locului.

Echipajul de poliție rutieră sosit la fața locului, a identificat autoturismul implicat în curtea unei unități economice și un bărbat de 32 de ani di Suceava ce se afla lângă autoturism, cu portiera deschisă.

               Întrucât conducătorul auto  de 32 de ani emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Intră acum și în grupul de