Un tânăr din Dumbrăveni a fost introdus în Arestul Poliției Suceava la o săptămână după ce a condus, beat și fără permis un moped neînmatriculat cu care a ajuns într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Dumbrăveni este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere și a fost reținut, vineri,  fiind introdus în arestul Poliției Județene Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 20 august 2021, orele 20:33, a fost sesizat un eveniment rutier produs pe raza localității Dumbrăveni în care a fost implicat un moped, la fata locului fiind identificat un localnic de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie și a condus un moped fară a avea montată placuță de înmatriculare/înregistrare, pe Strada Pîrîu Deal din localitatea Dumbrăveni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, fiind proiectat în sanț, iar în urma impactului a suferit leziuni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform buletinului de analiză toxicologică din 26.08.2021,  la data de 20.08.2021, ora 22:14 tânărul de 20 de ani avea o alcoolemie de 2.19 g/l alcool pur in sange.

La data de 27.08.2021 s-a dispus retinerea tânărului de 20 de ani pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind intrdodus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de