Tânăr fără permis, prins conducând o motocicletă cu inspecția tehnică periodică expirată din 2013. La vederea polițiștilor, el a abandonat vehiculul și a luat-o la fugă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 ani a încercat să evite răspunderea penală pentru conducerea fără permis fugind de la echipajul de poliție. S-a întâmplat duminică, 29 august, la intersecția DN 17A cu DC 44, pe raza satului Voievodeasa.

Concret, în jurul orei 15:45, polițiștii au observat o motocicletă al cărui conducător, la vederea echipajului de poliție, a abandonat vehiculul și a luat-o la fugă.

Motociclistul a fost prins după o urmărire pedestră de aproximativ 300 de metri.

Ulterior, polițiștii i-au stabilit identitatea, fiind vorba despre un tânăr din Marginea. Verificările în baze de date au arătat că el nu posedă permis de conducere, fapt pentru care motociclistul este cercetat penal.

Pe lângă asta, motocicleta avea are inspecția tehnică periodică expirată din data de 12.09.2013 și asigurarea auto obligatorie expirată, motiv pentru care tânărul a fost amendat, iar ca măsură complementară polițiștii au reținut plăcuța cu nr. de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de