Bolt a lansat serviciile de transport și în municipiul Suceava: Pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%


Intră acum și în grupul de

Compania estoniană Bolt a lansat serviciile de transport la cerere și în municipiul Suceava. Astfel, Suceava a devenit cel de al 18-a oraș din țară în care sunt disponibile serviciile Bolt.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a transmis printr-un comunicat de presă emis joi, 2 septembrie, că „în ultima perioadă, am reușit să adăugăm constant noi orașe pe harta Bolt, iar astăzi lansăm serviciile noastre de transport la cerere în Suceava. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere și de lungă durată pentru suceveni”.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Lansarea serviciului de transport la cerere este o oportunitate pentru sucevenii care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe email la [email protected], unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Prețul curselor Bolt din Suceava începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.


Intră acum și în grupul de