Sucevean plasat sub control judiciar după ce și-a bătut soția, inclusiv cu o țeavă metalică, dar și pe doi copii care au intervenit să-și apere mama


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile fiind cercetat penal după ce și-ar fi terorizat familia. Potrivit comunicatului din 2 septembrie al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, bărbatul C.D.V. este cercetat pentru „lovirea sau alte violențe”, „distrugere” și „violență în familie”.

Probele acumulate până acum arată că în dimineața zilei de 31.08.2021, în jurul orelor 08:00-09:00, suceveanul, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri ivite, a provocat scandal la adresa soției sale pe care a lovit-o cu pumnii și palmele în zona feței, după care a strâns-o de gât, iar în momentul în care doi copii au încercat să-și apere mama, au fost bătuți și ei.

În seara aceleași zile, femeia a mers împreună cu un martor la locuința agresorului pentru a efectua o reparația la o piesă auto. Soții din nou s-au certat, iar bărbatul a lovit cu pumnul în față femeia, alungând-o din casă, dar nu înainte de a o lovi peste corp cu o țeavă metalică.

Totodată, bărbatul a distrus și autoutilitara cu care se deplasa femeia. Pe lângă asta, agresorul a bătut și o altă persoană, care a avut nenorocul de a i se ivi în drum după scena de agresiune asupra soției.

Bărbatul a fost reținut preventiv a doua zi după agresiune, respectiv pe 1 septembrie, după care a fost plasat sub control judiciar.


Intră acum și în grupul de