Poliția Suceava cere sprijin în căutarea a doi bărbați, din Verești și Vadu Moldovei, care au dispărut în luna iulie


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava desfășoară activități de căutare a doi bărbați dispăruți încă din luna iulie.

Primul este Corocăescu Constantin, de 50 de ani, domiciliat în comuna Vereşti, care în data de 09.07.2021 a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,83 m, greutate 75 – 80 kg, constituție atletică, ochii căprui, păr șaten închis, ten măsliniu, fără semne particulare.

Corocăescu Constantin și Samson Ionuţ

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării voluntare.

Celălalt bărbat este Samson Ionuţ, de 28 de ani, domiciliat în comuna Vadu Moldovei. În data de 21.07.2021, în timp ce se afla împreună cu mama sa în municipiul Fălticeni, bărbatul a plecat, fără a reveni până în prezent și fără a mai lua legătura cu familia.

El are următoarele semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 70 kg,  constituție atletică, faţă ovală, păr culoare negru, tuns scurt, ochi căprui.

În momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare grena cu dungi albe și negre, pantaloni culoare gri, fiind încălțat cu pantofi sport culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de