Un șofer bine băut care circula prin centrul Sucevei la volanul unui VW Touran a fost oprit în trafic de polițiști după o sesizare la 112


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat și oprit în trafic un bărbat din Vulturești care a condus, sâmbătă după amiaza, în municipiul Suceava și despre care primiseră o sesizare prin 112 că este băut la volan.

Astfel, sâmbătă, la ora 14:57, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că din direcția Centru spre Policlinică se deplasează un autoturism al cărui conducător auto posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

În trei minute un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică care se afla pe Bulevardul 1 Mai, în zona stației TPL Policlinică a reperat apelantul și autoturismul care făcea obiectul sesizării, motiv pentru care au pornit în urmărirea sa, acesta fiind blocat pe str. Scurtă, în dreptul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

La scurt timp la fața locului a sosit  echipajul de poliţie rutieră  din cadrul Biroului Rutier, ocazie cu care, în urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul marca VW Touran a fost condus de numitul Daniel B. de 33 ani, din comuna Vulturești.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Având în vedere rezultatul testului de respirație, a fost condus la Spitalul județean de urgență Suceava pentru recoltarea probelor de sânge necesare în vederea determinării alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii Biroului Rutier.


Intră acum și în grupul de