Dosar penal pentru un bărbat din Siminicea care, fiind băut bine, și-a incendiat propria casă din cauza unui conflict cu soacra

Un bărbat din Siminicea și-a incendiat propria casă în timp ce în interior se afla soacra lui. Incidentul a avut loc luni, 6 septembrie. Incendiul a fost lichidat fără ca vreo persoană să aibă de suferit, iar bărbatul a ajuns pe mâna Poliției.

Primele cercetări au arătat că, după o seară petrecură în mai multe baruri din localitate, fiind băut bine, bărbatul a revenit acasă în jurul orei 21:00. În locuință se afla și soacra bărbatului cu care acesta are un conflict mai vechi.

Astfel, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, el a luat un bidon din plastic care conținea amestec benzină-motorină cu care a stropit în interiorul locuinței, a dat foc și a părăsit incinta abandonând recipientul în curtea casei.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii civili din localitate, până la sosirea pompierilor militari. Lucrătorii ISU au confirmat faptul că incendiul a fost provocat intenționat. Flăcările au reușit să distrugă bunurile din cele două camere ale locuinței.

În aceste condiții, bărbatul este cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.