Dosar penal pentru un bărbat din Siminicea care, fiind băut bine, și-a incendiat propria casă din cauza unui conflict cu soacra


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Siminicea și-a incendiat propria casă în timp ce în interior se afla soacra lui. Incidentul a avut loc luni, 6 septembrie. Incendiul a fost lichidat fără ca vreo persoană să aibă de suferit, iar bărbatul a ajuns pe mâna Poliției.

Primele cercetări au arătat că, după o seară petrecură în mai multe baruri din localitate, fiind băut bine, bărbatul a revenit acasă în jurul orei 21:00. În locuință se afla și soacra bărbatului cu care acesta are un conflict mai vechi.

Astfel, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, el a luat un bidon din plastic care conținea amestec benzină-motorină cu care a stropit în interiorul locuinței, a dat foc și a părăsit incinta abandonând recipientul în curtea casei.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii civili din localitate, până la sosirea pompierilor militari. Lucrătorii ISU au confirmat faptul că incendiul a fost provocat intenționat. Flăcările au reușit să distrugă bunurile din cele două camere ale locuinței.

În aceste condiții, bărbatul este cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.


Intră acum și în grupul de