Un tânăr sucevean care transporta țigări de contrabandă a fost reținut după o urmărire în trafic între Soloneț și Humoreni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (27 ani) din județul Suceava a fost reținut și este cercetat penal după ce a fost prins transportând țigări de contrabandă. Cazul a avut loc marți, 7 septembrie, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan.

Concret, în jurul orei 08:30, polițiștii de frontieră au depistat în trafic, pe raza localităţii Soloneţ, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Șoferul nu a oprit la solicitarea polițiștilor de frontieră, a efectuat o manevră de eschivare, continuându-și deplasarea în mare viteză.

A început urmărirea. La un moment dat, mașina a virat pe un drum agricol de pe raza localităţii Humoreni, şoferul a oprit şi a aruncat din portbagaj un sac de culoare neagră ce conţinea ţigări de contrabandă. 

Tot atunci, autoturismul a fost blocat, iar conducătorul auto reţinut. După cum am menționat, este vorba despre un tânăr de 27 ani, din județul Suceava.

În sacul aruncat au fost găsite 500 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de  5.850 lei.

Polițiștii de frontieră au confiscat țigările, iar autoturismul, în valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizat. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de