FOTO // Sucevean rănit după ce a intrat într-un cap de pod din Grămești. El a pierdut controlul mașinii din cauza pietrișului de pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Zamostea a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod pe DC 35, în localitatea Grămești.

Accidentul s-a produs joi, 9 septembrie, în jurul orei 21:40. Primele cercetări au arătat că bărbatul de 36 ani conducea un Volkswagen având direcția de deplasare Bălcăuți – Grămești.

Foto: ISU Suceava

La intrare în Grămești, într-o curbă, bărbatul a controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Primele cercetări au arătat că bărbatul conducea cu o viteză neadaptată la carosabilul din beton. Mai multe decât atât, din motive neclare, pe carosabil se afla pietriș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, ctp. Alin Găleată, după accident bărbatul a rămas încarcerat. După ce a fost extras de pompierii militari, el a fost transportat la spital fiind conștient și cooperant. Medicii l-au diagnosticat cu un traumatism ușor.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de