Vicovu de Sus: Grup de contrabandiști surprins în timp ce depozita țigări de circa 50.000 lei în curtea unui bărbat cu handicap de gradul I. Suspecții au reușit să fugă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au confiscat țigări de contrabandă în valoare de circa 50.000 lei. Țigările au fost găsite în casa unui bărbat din orașul Vicovu de Sus care suferă de handicap de gradul I, având deficiențe de vorbire, auz și locomotor. La rândul său, contrabandiștii care au transportat țigările la casa bărbatului au reușit să fugă de la polițiști.

Cazul a avut loc duminică dimineața, 19 septembrie. Astfel, polițiștii au fost sesizați prin 112 că la o locuința unui bărbat din Vicovu de Sus urmează să fie depozitate țigări de contrabandă.

Foto simbol

Patrula aflată în serviciu s-a deplasat în zona indicată, observând lângă locuința menționată mai multe persoane care la vederea autospecialei de poliție au sărit gardul unui imobil și s-au făcut nevăzuți.

Astfel, polițiștii au găsit țigările nu în curtea imobilului menționat în sesizare, ci în a celui vecin. Ulterior s-a constat că proprietarul este un bărbat de 54 ani care suferă de handicap de gradul I, iar locuința venină este deținută de nepotul lui. Cel din urmă a precizat că bărbatul cu handicap se află în îngrijirea sa, însă el nu cunoaște nimic privind țigările de contrabandă.

În urma controlului, polițiștii au găsit 4.503 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de circa 50.000 lei.

Țigările au fost confiscate, iar polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunea de „contrabandă în forma calificată”.


Intră acum și în grupul de