Sucevean arestat preventiv după ce a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de la locul coliziunii. El are permisul anulat încă din noiembrie 2020


Intră acum și în grupul de

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a unui sucevean cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit comunicatului din 21 septembrie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, bărbatul a comis un accident rutier într-o localitate suceveană, în data de 17 septembrie a.c.

Mai mult decât atât, el conducea deși avea permisul anulat încă din 17 noiembrie 2020. În urma accidentului, pasagerul din același autoturism a fost serios rănit, necesitând 54-55 zile de îngrijiri medicale, în timp ce șoferul a fugit de la fața locului.

Astfel, bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Intră acum și în grupul de