Sucevean arestat preventiv după ce a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de la locul coliziunii. El are permisul anulat încă din noiembrie 2020

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a unui sucevean cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit comunicatului din 21 septembrie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, bărbatul a comis un accident rutier într-o localitate suceveană, în data de 17 septembrie a.c.

Mai mult decât atât, el conducea deși avea permisul anulat încă din 17 noiembrie 2020. În urma accidentului, pasagerul din același autoturism a fost serios rănit, necesitând 54-55 zile de îngrijiri medicale, în timp ce șoferul a fugit de la fața locului.

Astfel, bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.