Sucevean de 88 ani, cu pierderi de memorie, a hoinărit o noaptea întreagă prin zona Putna. După o noapte de căutări ale jandarmilor și polițiștilor, bătrânul a fost găsit de proprietarul unei pensiuni


Intră acum și în grupul de

Un bătrân din comuna Putna și-a speriat de moarte rudele când a ieșit noaptea din casă și a fost găsit abia spre dimineață, hoinărind prin localitate.

Nora bărbatului a sesizat autoritățile privind dispariția bărbatului luni, 20 septembrie, în jurul orei 02:20. Femeia a precizat că, până acum, bătrânul nu a mai plecat niciodată fără să-și anunțe rudele, mai ales la o oră atât de târzie. Pe lângă asta, la momentul plecării el era îmbrăcat doar în pijama și era desculț. Pe lângă vârsta fragilă, de mai bine de 30 de ani bărbatul suferă de pierderi de memorie ca urmare a unei operații la cap.

Astfel, în sera de duminică, 19 septembrie, el din senin s-a sculat din pat și a plecat. După un timp, soția sa a fugit la nora și fiul să le ceară ajutor, cei din urmă apelând 112.

Bărbatul a fost căutat toată noaptea de jandarmi și polițiști. Echipele de căutare au efectuat verificări atât pedestre cât și auto pe raza comunei Putnei, în zona gării, cursului râului Putna, zona chiliei, zona sihăstriei, zona Putnișoara, zona mănăstirii și pe raza satului Gura Putnei, însă fără succes.

Abia dimineața, în jurul orei 05:15, proprietarul unei pensiuni din Putna a apelat 112 spunând că în pensiunea sa a identificat o persoană în vârstă, care s-a adeverit a fi bărbatul de 88 ani. El nu a fost victima vreunei infracțiuni și a revenit acasă.


Intră acum și în grupul de