Elevii și profesorii CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului au început noul an școlar printr-o activitate de ecologizare și înfrumusețare a spațiilor verzi din preajma școlii


Intră acum și în grupul de

CSEI Sf. Andrei Gura Humorului începe noul an școlar cu activități educaționale noi și interesante pentru elevi. Încă din prima săptămână de școală, copiii de la clasele de profesională au refăcut grădinile școlii înfrumusețând spațiile verzi.

S-au plantat flori, arbuști, s-au realizat coșuri cu fructe, obiecte decorative din materiale reciclabile și panouri cu poezii dedicate anotimpului toamna.

A urmat o activitate de ecologizare în parteneriat cu primăria Gura Humorului, la care au participat un număr de peste 100 elevi și profesori din cadrul școlii noastre. Activitatea a avut loc în cadrul programului național Let’s Do It, Romania!


Activitățile extrașcolare organizate de către cadrele didactice, au rolul de a pregăti școlarul de azi pentru cetățeanul European de mâine. Folosirea în viața de zi cu zi a noțiunilor asimilate de către elevii noștri în mediul școlar, asigură succesul lor pe viitor.

Prin programul internațional Eco Școala din care CSEI Sf. Andrei Gura Humorului, face parte de peste 10 ani, câștigând premii anuale, copiii au șansa să se formeze cu abilități și calități de succes, învățând cum să protejeze natura, cum să mănânce sănătos și cum să facă alegeri potrivite pentru viitor.


Mulțumim partenerului nostru Primăria Gura Humorului, conducerii unității, elevi și cadre didactice, pentru susținere și implicare.


Prof. Istrate Isabella – director educațional

Prof. Iordache Ancuța Gabriela – coordonator Eco Școala
Simona Tofan – Director adjunct


Intră acum și în grupul de