Vicovu de Sus: Copil de patru ani rănit într-un accident rutier produs din cauza unui șofer care nu a cedat trecerea. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și amendă pentru lipsa IPT și RCA


Intră acum și în grupul de

Un copil de patru ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs marți, 21 septembrie, pe strada Bradului din Vicovu de Sus.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că impactul s-a produs în jurul orei 13:30. Astfel, un localnic (31 ani) conducea un Mitsubishi Soghun înmatriculat în Marea Britanie pe strada menționată.

Foto simbol

Ulterior, într-o intersecție nedirijată, el nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Volkwagen Caddy condus regulamentar de o localnică (28 ani).

În cel din urmă autoturism se afla și fiul femeii, în vârstă de patru ani. Copilul care era pasager pe scaunul din față a necesitat transportul la spital, suferind TCC ușor și escoriații faciale.

Verificările ulterioare au arătat că autoturismul condus de bărbatul de 31 ani nu deține RCA și ITP valabil. În acest sens, el a fost amendat, fiindu-i reținute și plăcuțele de înmatriculare.

Pe lângă asta, bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de