Accidentul cu patru răniți de la intrarea pe centura Sucevei s-a produs după ce șoferul autocisternei a încercat să întoarcă vehiculul ieșind pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite joi, 23 septembrie, la intrarea pe centura Sucevei dinspre Pătrăuți după o coliziune între un autoturism și o autocisternă încărcată cu apă.

Potrivit primelor cercetări ale Poliției Suceava, accidentul s-a produs din cauza șoferului autoutilitare. Concret, bărbatul (51 ani) din Dolhasca a inițiat o manevră de întoarcere neregulamentară peste marcajul longitudinal continuu de pe banda de preselecție spre dreapta către DN 17, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie (23 ani) din comuna Pătrăuţi.

Toate cele patru persoane rănite sunt din mașina condusă regulamentar. Astfel, conducătoarea auto și trei pasageri au ajuns la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind în ambele cazuri de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis dosar penal.


Intră acum și în grupul de