Hârtop: Șofer băut bine a ieșit pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar după care a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (50 ani) din localitatea Hârtop este cercetat penal după ce a comis un accident rutier și a părăsit locul coliziunii. Potrivit IPJ Suceava, cazul a avut loc miercuri, 29 septembrie.

concret, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 C din localitatea Hârtop, un bărbat din municipiul Fălticeni a fost acroşat de autoturismul condus din sens opus. După coliziunea produsă în jurul orei 11:45, șoferul vinovat de accident a părăsit fața locului.

La scurt timp, cel din urmă a venit de bună voie la sediul Poliției. Astfel s-a constat că este vorba despre un localnic de 50 ani.

Totodată, s-a stabilit și motivul pentru care bărbatul a încercat să-i evite pe polițiști – 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat.

Astfel, el este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. IPJ Suceava nu a menționat dacă bărbatul este sau nu cercetat și pentru faptul că a părăsit locul accidentului.


Intră acum și în grupul de