Incendiu pus intenționat la o casă de locuit din localitatea Sălăgeni


Intră acum și în grupul de


Pompierii militari suceveni au intervenit vineri seara pentru stingerea unui incendiu pus intenționat la o casă de locuit din Sălăgeni.

Potrivit ISU Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale de stingere,  cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni.

La sosirea pompierilor militari ardeau generalizat acoperișul și camera de la etajul locuinței cu pericol de propagare la o anexă gospodărească și la o casă de locuit.

În incendiu au ars acoperișul locuinței construit din lemn și acoperit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri din interior.

Potruvit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexa gospodărească și locuința învecinată.


Intră acum și în grupul de