Acasă Social Un șofer de camion băut circula haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra...

Un șofer de camion băut circula haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei. Autocamionul avea și avarii după ce șoferul a lovit un parapete


Intră acum și în grupul de

Un șofer de camion este cercetat penal pentru că a condus băut un autovehicul.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin apel 112, despre faptul că un autovehicul de tonaj circulă haotic dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei.



O echipă operativă deplasată pe direcția indicată a depistat și oprit în trafic pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei o autoutilitară care prezenta avarii pe partea lateral dreapta.

Autoutilitara era condusă de un bărbat din comuna Obreja, județul Caraș-Severin.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În ceea ce privește avariile prezente pe ansamblul condus, șoferul a spus că în aceeași zi, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 – în afara municipiului Vatra Dornei, direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga a acroșat parapetul metalic de protecție de pe partea dreaptă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice,  iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version