Un bărbat din Adâncata s-a trezit cu mascații de la SAS în casă după ce a apelat abuziv la 112


Intră acum și în grupul de

„Distracția” unui bărbat din Adâncata, care în seara de duminică a apelat abuziv la 112, s-a terminat cu o amendă usturătoare și internare la Psihiatrie Burdujeni.

Fiind în stare avansată de ebrietate, bărbatul (46 ani) se distra apelând abuziv numărul 112 în cursul serii de 3 octombrie. După mai multe astfel de sunete, polițiștii din Adâncata l-au apelat pentru a-i explica cum funcționează numărul unic de urgență și ce sancțiuni riscă dacă își va continua activitatea.

Totodată, bărbatul a fost amendat cu 2.000 lei.

Amenda însă nu l-a calmat. Bărbatul a mai apelat abuziv la 112, spunând inclusiv, în jurul orei 22:15, că se află în parcul din localitate și intenționează să se incendieze.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină, constatând că bărbatul nu se află în parc, ci la domiciliul său. La vederea polițiștilor, el s-a închis în casă, a stins toate luminile și a refuzat să coopereze cu Poliția.

În aceste condiții, polițiștii din Adâncata au solicitat sprijinul unei grupe SAS. Mascații au pătruns în casa bărbatului care ulterior a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de