Accidentul mortal de lângă Valea Putnei s-a produs după ce șoferul microbuzului a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Primele cercetări în cazul accidentului mortal de lângă localitatea Valea Putnei au arătat că vinovat de producerea acestuia se face șoferul microbuzului.

Potrivit Poliției Suceava, impactul dintre un camion și un microbuz s-a produs în jurul orei 06:50.

Concret, un bărbat (41 ani) din județul Botoșani, cu dublă cetățenie română-moldovenească, conducea un Mercedes Sprinter înmatriculat în R. Moldova ce tracta o remorcă. El se îndrepta spre Câmpulung Moldovenesc.

Din motive neclare, în afara localității Valea Putnei, comuna Pojorâta, bărbatul a pătruns pe contrasensul Drumului Național 17 unde a intrat în coluziune cu un camion condus regulamentar de un bărbat (44 ani) din Udești.

În urma impactului, o pasageră din microbuz, respectiv o femeie (53 ani) din R. Moldova, a fost proiectată prin geamul lateral al vehiculului, căzând pe carosabil. Ea nu a supraviețuit.

Totodată, șoferul și un alt pasager din microbuz, un bărbat (52 ani) cu dublă cetățenie, au ajuns la spital cu răni ușoare.

Se mai cunoaște faptul că șoferii nu erau băuți. Polițiștii continuă cercetările privind infracțiunile de „uciderea din culpă” și „vătămarea din culpă”.


Intră acum și în grupul de