Ilișești: Bărbat fără permis, rănit după ce a intrat cu mopedul neînmatriculat într-o mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (48 ani) din Drăgoiești are probleme cu legea după ce a comis un accident rutier conducând un moped pe DJ 178, din Ilișești.

Accidentul s-a produs luni, 4 octombrie. Concret, ajungând la intersecția cu un drum comunal neclasificat  ce duce spre Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, mopedistul a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe DC menționat și a fost acroșat de autoturismul Audi care se afla în depășirea sa și era condus de un tânăr din comuna Ciprian Porumbescu.

În urma accidentului a fost rănit doar bărbatul de 48 ani, care a fost transportat la spital cu diagnosticul: „traumatism gleznă stângă și mână stângă”.

Ulterior, ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cu toate acestea, s-a constat că șoferul mopedului nu are permis, iar vehiculul nu este înmatriculat.

Drept urmare polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”. 


Intră acum și în grupul de