La un pas de tragedie: Mama și copilul ei de un an, acroșați pe o trecere pentru pietoni din Rădăuți. Șoferul de 18 ani este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un copil de un an a ajuns la spital cu traumatisme după un accident produs pe o trecere pentru pietoni de pe strada Volovățului din municipiul Rădăuți.

Accidentul s-a produs marți seara, 5 octombrie. Astfel, o tânără mamă (21 ani) își plimba fiul în cărucior. La un moment dat, ea s-a angajat în traversarea regulamentară, pe trecere pentru pietoni, a străzii menționate.

Foto simbol

În acest timp, femeia a fost acroșată de un Audi A6 condus de un tânăr (18 ani) din Milișăuți. În urma impactului, mama s-a dezechilibrat și a căzut peste cărucior.

În urma impactului, copilul de un an a fost transportat la spital cu traumatism la pumnul stâng. Mama s-a nu a fost rănită.

Primele cercetări arată că vinovat de producerea accidentului este șoferul de 18 ani care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Drept urmare, el este cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de