Sucevean cu permisul suspendat, prins în trafic după ce a efectuat o depășire neregulamentară chiar în fața autospecialei de poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Baia s-a ales cu dosar penal după o manevră iresponsabilă în trafic comisă acum câteva luni.

Concret, el a efectuat o depășire neregulamentară în timp ce se deplasa pe DN 2, pe raza localității Cumpărătura. Fapta a avut loc încă în data de 31 iulie. Atunci, patrula de poliție care a observat manevra neregulamentară a oprit vehiculul, însă bărbatul a declarat că nu are asupra sa nici cartea de identitate și nici permisul de conducere.

Prin urmare, el a fost amendat pentru depășirea neregulamentară cu 725 lei, fiind totodată lăsat fără permis pentru 30 de zile.

Abia marți, 5 octombrie, Serviciul Rutier Suceava a fost informat că, de fapt, la momentul săvârșirii contravenției, bărbatul din Baia deja avea permisul suspendat.

Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal privind „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul va răspunde pentru fapta sa nu contravențional, ci penal.


Intră acum și în grupul de