Ziua Mondială a Educației a fost marcată și la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cajvana


Intră acum și în grupul de

Cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare”, Cajvana  au marcat Ziua Mondială a Educației pe 4 octombrie 2021.

Consiliul Școlar al Elevilor, coordonat de Consilierul educativ – Tomuț Cristina și președinta acestuia, eleva Mârza Ana- Maria, au prezentat istoricul Zilei Educației, poezii și aforisme dedicate educației și educatorilor, înregistrări audio-video cu foști elevi ai liceului,  actuali studenți la facultăți de prestigiu din județ și din țară, care în cuvântul lor au adus mulțumiri celor care i-au educat.

Elevii C.Ș.E au înmânat tuturor cadrelor didactice aflate în sala Casei de Cultură pergamente cu urări de bine și mulțumiri.

Toți cei prezenți la activitate au urmărit „Legenda Învățătorului”. A urmat apoi apoi un moment de reculegere în memoria cadrelor didactice care nu mai sunt printre noi, ci la ceruri.

„Exercițiul de memorie” a creat emoție tuturor, deoarece fiecare trebuia să-și aducă aminte de fostul învățător, diriginte, de cei care le-au fost profesori și care le-au îndrumat pașii spre această nobilă profesie de dascăl” .( prof.înv.primar Tomuț Cristina, consilier educativ).

Eseul „Educația de ieri, de azi și de mâine”, prezentat de doamna consilier educativ Tomuț Cristina, a scos în relief importanța educației în orice perioadă a vieții unui om.

Educația sporește cu fiecare generație. Ea reprezintă fundamentul vieții fiecărui om.

Activitatea a avut un ultim moment „dulce”, în care s-a savurat un tort dedicat „Zilei Educației”. Acesta a fost oferit de o fostă elevă a liceului, care acum este antreprenor în orașul Cajvana.

Prof.înv.primar Seserman Lidia Loredana

Responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic ” Ștefan cel Mare”, Cajvana


Intră acum și în grupul de