Acasă Social Jandarmii suceveni donează sânge în cadrul campaniei inițiate de Inspectoratul General al...

Jandarmii suceveni donează sânge în cadrul campaniei inițiate de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Patriarhia Română


Intră acum și în grupul de

Ofițeri și subofițeri din cadrul Jandarmeriei Suceava s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”, donând ieri și astăzi, 7 și 8 octombrie, sânge pentru a contribui cu puțin la rezolvarea crizei acute de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră.

IJJ Suceava a subliniat că și în anii precedenți, cadrele inspectoratului s-au implicat în activități de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie. De la începutul anului până în prezent, jandarmii au donat peste 40 litri de sânge.



„Donarea de sânge este un bine pe care îl facem fără a aștepta nimic în schimb, pentru că nu îl cunoaștem pe cel pe care îl ajutăm, iar aceasta este cea mai frumoasă formă de ajutor. Un strop de sânge înseamnă o șansă la viață! Donează și tu!”, a transmis Jandarmeria Suceava.

Proiectul „Donează sânge! Salvează o viață!” a fost inițiat la nivel național de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Patriarhia Română.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version