Poliția Suceava: Carambolul cu șase autovehicule de la intrarea în Gura Humorului provocat de un tânăr șofer care nu a păstrat distanță suficientă față de autoturismul din fața sa


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit că accidentul cu șase autovehicule de vineri după amiaza de la intrarea în Gura Humorului a fost generat de nepăstrarea distanței suficiente în mers.

Astfel, un tânăr de 27  de ani din Fălticeni, care conducea un autovehicul Fiat pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, dinspre Frasin către Suceava, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism Toyota, condus regulamentar de un tânăr de 30 ani, din  Tg. Frumos,  acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul VW Golf condus regulamentar de către un bărbat de 65 ani, din municipiul Suceava, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul Dacia Logan, condus regulamentar de un bărbat de 53 ani, din municipiul care, la rândul său, a fost proiectat către înainte în autoturismul Ford Transit condus de un tânăr de 25 ani, din comuna botoșăneană Copalău care circula în fața acestora și pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului dintre autoutilitara Fiat și autoutilitara Toyota, autoutilitara Fiat a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW Tiguan, condus regulamentar din direcția Suceava către Frasin, de o femeie de 53 de ani din  Frasin.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii din Frasin conducător al autoturismului VW Tiguan, care a fost transportată la Spitalul or. Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie toracică”.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în toate cazurile, toţi cei cinci conducători auto fiind conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar șoferiței rănite i s-a prelevat o probă de sânge la SJU Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de