Transport de materiale lemnoase efectuat cu o autoutilitară cu înmatricularea suspendată, depistat la Sucevița. Polițiștii au confiscat 2,1 mc de lemn de foc și au reținut certificatul de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat duminică, 10 octombrie, un transport de materiale lemnoase efectuat fără avizul de însoțire.

Concret, în jurul orei 13:45, pe DC 44 de pe raza comunei Sucevița a fost oprită pentru control o autoutilitară Mercedes Sprinter încărcată cu material lemnos.

Din start, șoferul a declarat că nu are aviz de însoțire pentru lemnul de foc transportat.

Astfel, încărcătura a fost inventariată la OS Marginea, rezultând cantitatea de 2,1 mc lemn de foc rășinoase.

Totodată, polițiștii au constatat că autoutilitara figurează cu înmatricularea suspendată din cauza netranscrierii transmiterii dreptului de proprietate în termen legal de 90 de zile.

Drept urmare au fost aplicate mai multe amenzi, respectiv pentru aspectul indicat mai sus, pentru transportul de lemne fără aviz și pentru faptul că bărbatul nu avea asupra sa permisul de conducere și actul de identitate.

Pe lângă asta au fost aplicate și două măsuri complimentare. Astfel, polițiștii au confiscat lemnul transportat ilegal și au reținut certificatul de înmatriculare al autoutilitarei.


Intră acum și în grupul de