O șoferiță cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat a avariat două autoturisme și a distrus o țeavă de gaz natural din Suceava


Intră acum și în grupul de

O suceveancă de 37 ani s-a urcat la volanul unei mașini având o alcoolemie „de invidiat” – 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiții, ea a comis un accident rutier soldat cu avarierea a trei mașini și a unei țevi de gaz natural.

Accidentul s-a produs duminică seara, 10 octombrie, pe strada Eroilor din Suceava. În jurul orei 20:00, femeia conducea un autoturism pe str. Eroilor din Suceava, având direcția de deplasare spre str. Cuza Vodă. În dreptul imobilului cu nr. 21, ea a pierdut controlul mașinii și a acroșat două mașini parcate, după care a lovit o țeavă de gaz natural.

Foto simbol

Din fericire, nu au rezultat victime omenești, însă cele trei mașini au fost avariate, la fel și țeava. La fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul pompierilor, precum și o echipă de la Delgaz Grid.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  1,11 mg/l alcool pur în aerul. Femeia este cercetată penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de