Un șofer băut din Sucevița s-a luat la întrecere cu autospeciala de poliție, iar după ce a fost blocat în trafic, a abandonat mașina și a luat-o la fugă prin comună


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava a încercat să scape de răspundere penală fugind de la polițiști. Cazul a avut loc joi, 14 octombrie, aproape de miezul nopții.

Concret, în jurul orei 23:25, o patrulă de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului marca BMW 320 D. Mașina se deplasa pe DC 44 din satul Voievodeasa, comuna Sucevița și avea direcția de deplasare Canton Silvic Voievodeasa – DN 17A Sucevița.

Inițial, conducătorul auto a oprit mașina, iar în momentul în care polițiștii au coborât din autospecială, șoferul a pornit mașina și a demarat în trombă spre DN 17A Sucevița.

A urmat o urmărire în trafic de aproximativ 500 de metri. În zona denumită popular „la pod la Zaremba”, Duster-ul poliției a reușit să blocheze BMW-ul fugarului. În aceste condiții, șoferul a coborât din mașină și a luat-o la fugă.

A urmat o scurtă urmărire pedestră la finalul căreia bărbatul a fost imobilizat.

Ulterior, polițiștii au constatat că șoferul este localnicul B.R.F. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de