Un sucevean a murit după ce ar fi contactat o infecție în perioada spitalizării. Polițiștii efectuează cercetări privind ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a deschis dosar penal privind ucidere din culpă după decesul unui sucevean. Bărbatul a fost spitalizat la SJU Suceava și Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, existând suspiciuni că moartea a fost cauzată de o infecție contactată în perioada spitalizării.

Bărbatul (61 ani) din Suceava a fost spitalizat în mijlocul lunii septembrie a.c. după ce a suferit arsuri la mâini, față și piept. După ce a primit îngrijiri medicale de urgență la Suceava, bărbatul a fost internat în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

În data de 6 octombrie, el a fost externat din spitalul ieșean, însă după câteva zile a acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost internat în Spitalul Județean Suceava. În dimineața de 14 octombrie, bărbatul a murit la spitalul sucevean.

Cauza exactă nu a fost stabilită încă, însă există suspiciuni că este vorba despre o infecție contactată în perioada spitalizării.

Drept urmare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de